24. - 27.10.2019

Karhuhalli, Pori

Login

ARMA 3 INSXXI

Game: Arma 3 Starts: Fri, Oct 25th 2019, 12:00 EEST Ends: Sun, Oct 27th 2019, 00:00 EEST

HUOM! TURNAUS VAIN 18 VUOTTA TÄYTTÄNEILLE!!!

Check-in perjantaina 25.10. Klo 11:30 - 12:30 GAMEINFOSSA. Ilmoita ennakkoon mikäli yksikään joukkueen pelaajista ei pääse paikalle.

Tervetuloa Arma 3 turnaukseen

Arma 3 turnaus? Täällä se on tässä ja nyt!! Tuo ystäväsi ja joukkueesi pelaamaan Arma 3 turnaukseen. Tarvitset vain 5-10 hengen joukkueen joiden kanssa voit taistella Arma 3 pelin herruudesta. Olemme suunnitelleet upeat kartat jotka pohjautuvat suomen maastoihin ja olosuhteisiin. Moni joka on jo armeijan käynyt niin tietää etukäteen että sadetta ja sumua on luvassa! Käytämme dynaamista sää simulaattoria turnauksen ajan.

Miten turnaus toimii?

Yksi peli on maksimissaan 25 minuuttia, josta noin 2 minuuttia on valmisteluun. Peli toimiin aikalailla samantyyppisesti kuin R6 Siege. On kaksi joukkuetta. Toinen hyökkää ja toinen puolustaa. Kartalle on asetettu pisteitä joita puolustava puolustaa ja joita hyökkäävä yrittää tuhota. Jokaisella hyökkäävällä taistelijalla on kaksi ”tickettiä” jotka vähenevät aina kuolemassa. Jos menet maihin, ei hätää sinut voidaan vielä nostaa peliin takaisin käyttämällä FAK:iä (First Aid Kit). Puolustavalla joukkueella on 3 ”tickettiä”, jotka tippuvat samanlaisesti kuin hyökkäävällä joukkueella.

Miten pelin voi voittaa?

Hyökkäävällä joukkueella tulee pelin aikana tehtäviä, joita heidän tarvitsee suorittaa. Hyökkäävä joukkue voittaa, kun suorittaa tehtävät. Puolustava joukkue voittaa pelin, kun hyökkäävältä joukkueelta loppuu ”ticketit” tai kun aika päättyy.

Joukkueet

Joukkueet ovat 5-10 hengen ryhmiä joissa jokaisessa on oltava kapteeni. Kapteeni pelaa joukkueensa ”ryhmänjohtajana”. Peleissä voivat pelata vastakkain 5 hengen joukkue ja 8 hengen joukkue. Se joukkue jolla on vähemmän pelaajia joukkueessa niin saavat turnauksen vetäjiltä pienen kompensaation.

Valvominen

Turnauksen jokainen peli valvotaan. Valvomme peliä Zeuksina yhdessä turnauksen vetäjä porukan kanssa.

Jos turnausessa sattuu rikkeitä tai havaitaan koodien käyttöä niin turnauksessa oleva joukkue diskataan.

Vetäjillä on aina viimeinen sana. Ja vetäjän sana on laki. Jos vetäjän sanaa ei totella, niin joukkue joka ei tottele niin diskataan.

Palkinnot

1. 25€ lahjakortit Varustelekaan, sekä "Ei Huono" konepaikat vuoden 2020 Insomnia tapahtumaan.

2. "Ei huono" konepaikat vuoden 2020 Insomnia tapahtumaan.

Modit

Alla linkki modeihin jotka voitte importata ArmA 3 launcheriin.

Arma 3 Mod Pack

Ohjeet Modien lataamiseen.
  • Avaa yllä oleva linkki.
  • Lataa tiedosto
  • Vedä HTML tiedosto Arma 3 launcheriin.

Jos et ole saanut ladattua modeja ennen turnauksen alkua niin ei hätää. Game-Infosta saa modit ulkoiselta SSD levyltä.

Aikataulu

HUOM!!! Aikataulu ei ole pysyvä vaan on osviittaa antava. Kaikki mahdolliset muutokset julkaistaan meidän DISCORD serverillä!!!

Perjantai:

Pelataan mahdollisimman monta peliä jo perjantaina.

Alotetaan klo 15:00 ja lopetetaan viimeistään klo 19:00

Lauantai:

Aloitetaan klo 12:00-13:00 ja lopetetaan viimeistään klo 16:00

Muut turnaukset aiheuttavat välillä ongelmia ja aikataulu muutoksia. Olkaa siis itse tarkkana että olette paikalla. Jos teillä on menoa ja te tiedätte että ette voi osallistua peliin vaikkapa ruokailun tai toisen turnauksen sun muun syyn takia niin pitäkää huolta että ilmoitatte turnauksen vetäjille.

Esimerkiksi;

"Hei en pääse seuraavaan kahteen tuntiin koneelle."

Näin osaamme setviä pelejä niin että, saataisiin mahdollisimman paljon pelattua per päivä.

Muuta

Turnauksen säännöt saatte GAME INFOsta koko lanitapahtuman ajan, sekä säännöt julkaistaan Discord serverillemme "arma-3-byoc" kanavalle.

Tunnistatte turnauksen vetäjät vihreästä baretista ja RK Operator paidasta. Jos kaipaatte vetäjiä ettekä löydä heitä niin ottakaa yhteyttä Discordin kautta! Vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Meillä on Open Sign-Up käytössä joten voit itse ilmoittaa joukkueesi turnaukseen. Tarkastetaan oikein ilmoittautumiset viikko ennen turnauksen alkua ja ei hätää jos et ole saanut ilmoitettua omaa joukkuettasi. Lani tapahtuman aikana voi vielä matti myöhäset ilmoittautua turnaukseen.

Liitythän meidän Discord serveriin!!!

Yhteydenotot

Head of tournament.

Tatu-Topias Paski: tatupaski@outlook.com / Discordissa Tatuppa#5391

Co-head of tournament

Patrik Pihl: patu.pihl@hotmail.com / Discordissa Owner65#3404

RSS Result updates