25. - 28.10.2018

Karhuhalli, Pori

Login

40K Apocalypse: Battle at Pori Prime

Game: 40k Apocalypse Starts: Sat, Oct 27th 2018, 18:00 EEST Ends: Sun, Oct 28th 2018, 00:00 EEST

Sitova ilmoittautuminen Sotavasaran sivuilla https://www.sotavasara.net/keskustelu/viewtopic.php?f=11&t=119037 tai osoitteeseen pollokarhut (at) gmail piste com viimeistään 20.10.2018 klo 23.59 mennessä.
Apocalypse aloitellaan klo 18.00 ja jatketaan tauotta loppuun asti.

Osallistumismaksu on lanien sisäänpääsymaksu.

ARMEIJAN RAKENNUS

Pelataan 8. laitoksen säännöillä. Viimeisimmät faq/erratat ovat käytössä. BETA-rulet eivät ole käytössä.

Max 6000p/osallistuja. Pyri tekemään listasi ns. 500p jaolla esim. 2000p, 2500p,3000p jne. Tämä helpottaa kun jaetaan osallistujat omille puolilleen mahdollisimman tasaisesti pelipäivänä.

Tapahtumassa käytetään maalattuja, basetettuja ja WYSIWYG-mukaisia figuureja (what you see is what you get).

Command Points: jokainen osallistuja saa käyttöönsä 20 CP, joita voi käyttää joko ennen peliä ja/tai pelin aikana. Command pointteja ei voi saada takaisin pelin aikana, millään tavall. Battleforged-listan rakennustyylillä ei saa lisää CP:tä (muista silti, että vain Battleforged armeijoilla on pääsy relikkeihin ja warlord traitteihin yms.) Samaa stratagemiä VOI käyttää samassa phasessa niin monta kertaa kuin haluaa, ellei sitä erikseen kortissa kielletä.

Armeijoiden ei tarvitse olla battleforged, eli niitä ei tarvitse ryhmittää mihinkään virallisiin detachmentteihin, jos et halua. Armeijan yksiköillä pitää olla yhteinen keyword esim. Imperium, Chaos jne. Jokaisen pelaajan armeijassa tulee olla valittuna Warlord.

 

 

PELIN KULKU

Käydään läpi maastot

Arvotaan deployment-puolet nopalla. Peli pelataan käyttäen ns. ”Perus pitkätpäädyt” eli Dawn of War -deployment mappia.

Molemmat puolet depoavat yksikkönsä samaan aikaan, eikä jäädä munimaan. Olennaisinta on saada peli käyntiin mahdollisimman nopeasti joten mitään ultimaattisia taktisia lähtökuoppia on turha jäädä mähkimään.

Joukkojen depotuksen jälkeen, tehdään ”infiltrointi/scout/yms.” -liikkeet.  Mahdollinen suoritusjärjestys ratkotaan tarvittaessa d6-heitolla.

Heitetään aloitusheitto (d6) ja isompi aloittaa. Ei Seize the Iniative -heittoa.

PELIÄ! Peli kestää maksimissaan 6 kierrosta. Tai kunnes toinen puoli on kokonaan tuhottu. Tauot pelin aikana.

 

PISTEYTYS

Pelissä saa pisteitä tuhotuista yksiköistä. Tuhottu yksikkö on 1VP arvoinen, yli 15 woundiset yksiköt on arvoltaan 2VP, yli 20w on 3VP, yli 30w on 4VP ja yli               50w on 5VP.

Jokainen osallistuja valitsee omasta armeijastaan yhden yksikön. Tämä yksikkö on Relic-yksikkö. Relic yksikkö merkitään erilliselle paperilapulle ja pidetään salassa muilta. Pelin lopussa jokainen selvinnyt Relic -yksikkö, antaa joukkueelleen 3VP. Jokainen tuhoutunut Relic -yksikkö antaa joukkueelleen -5VP. Valitse siis Relic -yksikkösi huolella. Pidä se salassa ja ennen kaikkea HENGISSÄ!

Slay the Warlord 2 VP per tuhottu warlord (huom. vastapuolella useita warlordeja)

First blood- ja linebreaker -objektiivit eivät ole käytössä

 

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro: armeijan pistemäärä ja faction

 

Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin

RSS Result updates